חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה ניו יורקית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו מתכון מספר מרתק על חייה הסודיים של מבקרת המסעדות "רות ריישול" brבספר יש לה עוד כמה מתכונים טובים.
עוגת גבינה ניו יורקית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו מתכון מספר מרתק על חייה הסודיים של מבקרת המסעדות "רות ריישול" brבספר יש לה עוד כמה מתכונים טובים.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 וחצי כוסות {כ-180 גרם} פירורי ביסקוויט
1 כוס סוכר
חצי כוס חמאה מומסת
680 גרם גבינת שמנת, רצוי בלי חומרים משמרים, בטמפרטורת החדר
4 ביצים
3 כפיות תמצית וניל
קליפה מגוררת מלימון אחד
2 כוסות שמנת חמוצה {כ- 3 מיכלים}
אופן ההכנה
מחממים מראש את התנור ל-180 מעלות
מערבבים את פירורי הבסיקוויט עם רבע כוס סוכר ועם חמאה מומסת ומשטחים על התחתית והדפנות של תבנית קפיצית בקוטר 23 ס"מ מכניסים למקרר לצינון בזמן שמכינים את המילוי.
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת, חצי כוס סוכר, ביצים, שתי כפיות תמצית וניל וקליפת לימון לתערובת חלקה, יוצקים את התערובת לתוך הקלתית ואופים 50 דק' עד שעה, או עד שהגבינה מתייצבת ומתחילה להזהיב. מוציאים מהתנור {ומשאירים אותו פועל} ומקררים כרבע שעה על רשת צינון.
מערבבים ביחד שמנת חמוצה, רבע כוס סוכר וכפית תמצית וניל, ומורחים על העוגה שהתקררה מעט. מחזירים לתנור ל-12 דקות. מקררים לגמרי, מכסים ומכניסים למקרר לשמונה שעות לפחות
מגיש: רחליטה
מקור: רות ריישול
שתף את המתכון