הוראות הכנה
מרכיבים
לבסיס:
100 גרם עוגיות טחונות גס
100 גרם חלבה מפוררת
100 גרם אגוזי מלך טחונים גס
100 גרם חמאה מומסת
½ או 1/3 כוס סירופ מייפל
למלית:
2 מיכלי שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
1 כוס חלב
500 גרם גבינה לבנה
100 גרם שוקולד לבן מומס
לציפוי:
4 כפות סוכר
50 גרם חמאה
2 כפיות נס קפה (לא מגורען)
2 כפות שמנת
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את כל מרכיבי הבסיס לתערובת אחידה, ומהדקים לתחתית של תבנית עגולה
(26).
מקציפים את השמנת עם הפודינג והחלב לקציפה אחידה.
מוסיפים את הגבינה והשוקולד המומס ומקציפים דקה נוספת.
יוצקים לתבנית ומקררים כשעה.
מניחים את כל מרכיבי הציפוי בסיר, וממיסים תוך כדי בחישה למרקם אחיד.
מצננים מעט ומורחים מעל מלית הגבינה.
מקררים למשך הלילה.
ב-ה-נ-א-ה!
מגיש:
מקור: שולמית דמארי
שתף את המתכון