הוראות הכנה
מרכיבים
750 גר' גבינה לבנה 5 %
1 שמנת חמיצה
1 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
2 כפיות אבקת גלטין טהור
חבילה ביסקויטים פטי בר
חצי כוס אבקת סוכר
אופן ההכנה
להוסיף 2 כפיות גלטין טהור לשמנת הרגילה לערבב
להקציף את השמנת המתוקה להוסיף את אינסטנט פודינג וניל ,גבינה ,שמנת עם הג'לטין
וחצי כוס אבקת סוכר
תחתית העוגה
בתבנית מרובעת לטבול את הביסקוטים במים פושרים לסדר את התחתית
להוסיף את המלית
להכניס למקרר ל24 שעות
ולאכול בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון