הוראות הכנה
מרכיבים
250 גר' בסקוויטים "פטיבר"
2 חבילות אינסטנט פודינג "אוסם" בטעם וניל
4 גביעים גבינה לבנה למריחה (למשל "סקי")
4 כפות סוכר לבן דק
1+1/3 כוסות חלב
מספר טיפות תמצית וניל
1 סוכר וניל
50 גר' שוקולד מריר מגורד גס.
אופן ההכנה
לערבב את כל החומרים - חוץ מן הבסקויטים
לסדר שכבת בסקויטים בתחתית תבנית מלבנית - כך שיכסו את כל השטח (אפשר לתקן "ריצוף" עם חלקי בסקויטים )
לצקת על השכבה של הבסקויטים מחצית מתערובת הגבינה.
להוסיף עוד שכבת בסקויטים על הגבינה ולצקת את שארית התערובת .
להכניס למקרר למשך הלילה ולפני ההגשה לקשט עם פתיתי השוקולד.
הערה :לא להרטיב את הבסקויטים - הם יספגו מספיק לחות מן המילוי של הגבינה.
מגיש:
מקור: איילת רז
שתף את המתכון