הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם עוגיות "עינוגי פקאן" מבית "עוגיה" מפוררים
2 כפות סוכר חום
100 גרם חמאה מומסת
קורט קינמון טחון
למלית: 600 גרם גבינת שמנת
3 ביצים
¾ כוס סוכר
½ כפית תמצית וניל איכותית
3 כפות פודינג וניל או קורנפלור
לציפוי: 1 מיכל שמנת מתוקה
2 כפות אבקת סוכר
משחת וניל אמיתי madgascar bourdon
אופן ההכנה
מערבבים את העוגיות עם הסוכר, הקינמון והחמאה המומסת ומהדקים היטב לתבנית בקוטר 24. אופים 10 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. מוציאים ומניחים בצד ואת חום התנור מורידים ל-150 מעלות.
טורפים היטב את כל מרכיבי המלית. יוצקים את התערובת לתבנית ואופים כ-50 דקות. מכבים את התנור ומשאירים בתוכו את העוגה לשעה נוספת.
מקציפים את השמנת עם אבקת הסוכר ומחית הווניל לקצפת יציבה. מצפים את העוגה ומגישים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון