חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינת שמנת בנוסח ניו יורק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינת שמנת בנוסח ניו יורק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם עוגיות "עינוגי פקאן" מבית "עוגיה" מפוררים
2 כפות סוכר חום
100 גרם חמאה מומסת
קורט קינמון טחון
למלית: 600 גרם גבינת שמנת
3 ביצים
¾ כוס סוכר
½ כפית תמצית וניל איכותית
3 כפות פודינג וניל או קורנפלור
לציפוי: 1 מיכל שמנת מתוקה
2 כפות אבקת סוכר
משחת וניל אמיתי madgascar bourdon
אופן ההכנה
מערבבים את העוגיות עם הסוכר, הקינמון והחמאה המומסת ומהדקים היטב לתבנית בקוטר 24. אופים 10 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. מוציאים ומניחים בצד ואת חום התנור מורידים ל-150 מעלות.
טורפים היטב את כל מרכיבי המלית. יוצקים את התערובת לתבנית ואופים כ-50 דקות. מכבים את התנור ומשאירים בתוכו את העוגה לשעה נוספת.
מקציפים את השמנת עם אבקת הסוכר ומחית הווניל לקצפת יציבה. מצפים את העוגה ומגישים.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון