חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת דובדבנים חמוצים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת דובדבנים חמוצים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
בצק:
250 גר' קמח רגיל+חצי שקית אבקת אפיה
125 גר' אבקת סוכר
125 גר' חמאה רה
1 ביצה
1 כפית תמצית ויל
מילוי הדובדבנים:
1 צנצנת דובדבנים מגולענים מסוננים
1 כף קורנפלור
1 שמנת מתוקה
אופן ההכנה
להכין בצק להשהות במקרר חצי שעה.
2. לרפד תבנית לפאי מס' 26.
3. לאפות כ15 דק'.
4. להניח את הדובדבנים על הבצק האפוי.
5. להרתיח 1 כוס סירופ-אחרי הרתיחה להוסיף קורנפלור מעורבב במעט סירופ קר להמשיך
לערבב עד שהרוטב מסמיך.
6. לשפוך על הדובדבנים
7. לאפות עוד 10 דק'.
8. להקציף שמנת מתוקה+1 כף סוכר ולמרוח .
מגיש: דובשן
מקור:
שתף את המתכון