חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת הגבינה של יוסי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה זו אורירית במיוחד ויש לה טעם של עוד brהעוגה זכתה לכינוי "עוגת הגבינה של יוסי"
עוגת הגבינה של יוסי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה זו אורירית במיוחד ויש לה טעם של עוד brהעוגה זכתה לכינוי "עוגת הגבינה של יוסי"
הוראות הכנה
מרכיבים
כמות חומרים
3 חבילות 250 גרם גבינה לבנה 5%
1 גביע שמנת חמוצה 9%
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
4 כפות קורנפלור
6 ביצים
¾ כוס סוכר
לציפוי חבילה שמנת מתוקה להקצפה 32%
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-170°c.
לערבב היטב במיקסר במהירות גבוהה את הגבינה השמנת החמוצה ,הפודינג ,קורנפלור ו 6 חלמונים עד לקבלת תערובת אחידה
בקערה נפרדת להכין קצף נוקשה מ 6 חלבונים והסוכר
להוסיף את התערובת לקצף הביצים בתנועות קיפול ואחר כך לשים את הכל בתבנית עגולה מס 28 ששומנה מראש במרגרינה
לשים את התבנית בתבנית נוספת גדולה יותר ובה מים בגובה 1 סנטימטר
לאפות (170°c) במשך 50 דקות .
לא לפתוח את התנור ולא לשנות את הטמפרטורה כל זמן האפיה.
לאחר שהעוגה מתקררת הפכו אותה למגש ההגשה וכסו בשכבה של שמנת מתוקה
לשמור במקרר עד להגשה
מגיש: המתולתל
מקור:
שתף את המתכון