הוראות הכנה
מרכיבים
כמות חומרים
3 חבילות 250 גרם גבינה לבנה 5%
1 גביע שמנת חמוצה 9%
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
4 כפות קורנפלור
6 ביצים
¾ כוס סוכר
לציפוי חבילה שמנת מתוקה להקצפה 32%
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-170°c.
לערבב היטב במיקסר במהירות גבוהה את הגבינה השמנת החמוצה ,הפודינג ,קורנפלור ו 6 חלמונים עד לקבלת תערובת אחידה
בקערה נפרדת להכין קצף נוקשה מ 6 חלבונים והסוכר
להוסיף את התערובת לקצף הביצים בתנועות קיפול ואחר כך לשים את הכל בתבנית עגולה מס 28 ששומנה מראש במרגרינה
לשים את התבנית בתבנית נוספת גדולה יותר ובה מים בגובה 1 סנטימטר
לאפות (170°c) במשך 50 דקות .
לא לפתוח את התנור ולא לשנות את הטמפרטורה כל זמן האפיה.
לאחר שהעוגה מתקררת הפכו אותה למגש ההגשה וכסו בשכבה של שמנת מתוקה
לשמור במקרר עד להגשה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון