הוראות הכנה
מרכיבים
חבילה בישקוטים לכיסוי תבנית 26
10 גרם גלטין בחצי כוס חלב [ לערבב את הגלטין בחלב להשהות 5 דקות להעביר למיקרו
ל30 שניות בדיוק בעוצמה מירבית ]
2 מעדן וניל
שמנת מתוקה
4 כפות סוכר
אפרסק משומר או אננס משומר או חציי אגס משומר - קופסא
100 גרם שוקולד לבן
חצי כוס חלב
אופן ההכנה
לסדר את הבישקוטים טבולים בחלב בתחתית התבנית
בקערה לערבב את המעדן וניל עם הגלטין המוכן ערבב היטב
להקציף את השמנת המתוקה עם הסוכר לקצף יציב
לערבב את התערובות בעדינות רבה תוך כדי קיפול
לצקת את התערובת לתבנית
מעל לתערובת לסדר את הפרי להכניס למקרר לשעתיים
להוציא מקירור לגרד מעל שוקולד לבן ולהגיש
בתאבון
מגיש:
מקור: מונה
שתף את המתכון