חיפוש


עוגת חול (TORTA SABIOSA)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מקור המתכון באינטרנט. עוגה מאד מוצלחת לפסח, להגשה ליד קפה. חוגגים עליה גם בין הפסחים. br דגש: אין לחסוך בזמן ההקצפה!!! br
הוראות הכנה
מרכיבים
300 ג' חמאה בטמפרטורת החדר
300 ג' סוכר
300 ג' קמח תפוחי אדמה
4 ביצים
אופן ההכנה
לחמם תנור לחום 160 מעלות.
מקציפים את החמאה עם הסוכר עד למרקם קרמי, ממשיכים להקציף כעשר דקות, ללא הפסקה.
מוסיפים את הביצים אחת לאחר השניה תוך כדי הקצפה.
מבליעים במסה את קמח תפוחי האדמה, מעט בכל פעם תוך כדי שממשיכים להקציף.
כשכל החומרים הובלעו בעוגה, להמשיך להקציף עוד כעשר דקות (כן כן, זו לא טעות, סודה של העוגה בהקצפה הארוכה).
לחלק את התערובת לשלוש תבניות אינגליש קייק חד פעמיות.
לאפות בחום הנמוך-בינוני עד שהעוגה מזהיבה (כארבעים דקות - תלוי בתנור). יש לבדוק מידי פעם.
מגיש: גן-עדן
מקור: אינטרנט
שתף את המתכון