הוראות הכנה
מרכיבים
1 כף אבקת קפה נמס
3 כפות סוכר
1/2 כוס מים חמים
1/4 כוס ליקר תפוזים
500 גרם גבינת שמנת
1 מיכל שמנת מתוקה
100 גרם אבקת סוכר
250 גרם בישקוטים
2 כפות אבקת קקאו לא ממותק מאיכות טובה
אופן ההכנה
ממיסים את הקפה והסוכר בחצי כוס מים חמים. מוסיפים את הליקר ומתקבל רוטב קפה.
מקציפים את הגבינה עם השמנת ואבקת הסוכר לקבלת קרם אוורירי. מתבלים אותו בשתי כפות מהרוטב תוך כדי הקצפה.
טובלים את הבישקוטים, משני הצדדים, ברוטב הקפה ועורכים חצי מהם בתבנית מלבנית 25X30 ס"מ. מניחים עליהם מחצית מקרם הגבינה ומכסים בחצי השני של הבישקוטים, ליצירת שכבה שנייה.
מעל השכבה השנייה מורחים את שאר קרם הגבינה וזורים מלמעלה דרך מסננת רשת דקה את אבקת הקקאו. שומרים במקרר לפחות שעתיים לפני ההגשה.
מגיש:
מקור: יהודית
שתף את המתכון