חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת טירמיסו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה איטלקית על בסיס גבינה בטעם קפה - שילוב מדהים
עוגת טירמיסו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה איטלקית על בסיס גבינה בטעם קפה - שילוב מדהים
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כף אבקת קפה נמס
3 כפות סוכר
1/2 כוס מים חמים
1/4 כוס ליקר תפוזים
500 גרם גבינת שמנת
1 מיכל שמנת מתוקה
100 גרם אבקת סוכר
250 גרם בישקוטים
2 כפות אבקת קקאו לא ממותק מאיכות טובה
אופן ההכנה
ממיסים את הקפה והסוכר בחצי כוס מים חמים. מוסיפים את הליקר ומתקבל רוטב קפה.
מקציפים את הגבינה עם השמנת ואבקת הסוכר לקבלת קרם אוורירי. מתבלים אותו בשתי כפות מהרוטב תוך כדי הקצפה.
טובלים את הבישקוטים, משני הצדדים, ברוטב הקפה ועורכים חצי מהם בתבנית מלבנית 25X30 ס"מ. מניחים עליהם מחצית מקרם הגבינה ומכסים בחצי השני של הבישקוטים, ליצירת שכבה שנייה.
מעל השכבה השנייה מורחים את שאר קרם הגבינה וזורים מלמעלה דרך מסננת רשת דקה את אבקת הקקאו. שומרים במקרר לפחות שעתיים לפני ההגשה.
מגיש: אלה טלמור
מקור: יהודית
שתף את המתכון