חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת מוס גבינה ומילקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת מוס גבינה ומילקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 שקית ג'לטין 14 ג' + 3/4 כוס מים רותחים 5 דק' להתקרר + 10 דק' במקרר
4 גביעי מילקי של שטראוס
1 חב' ביסקוויטים
1 כוס שוקו יוטבתה
1 קופסא (250 גר') גבינה לבנה 5%
1/3 כוס מים רותחים
2 שמנת מתוקה
1/2 כוס סוכר
גביע מעדן שוקולד של שטראוס למרוח לאחר 24 שע'
אופן ההכנה
כותשים את הביסקוויטים וטובלים בשוקו ומפזרים בתחתית התבנית
מערבבים את הגבינה + המילקי
טורפים בכוס את הג'לטין* + המים ומצרים לבלילת הסקי והגבינה
מקציפים במערבל שמנת מתוקה + סוכר
מקפלים אל הבלילה עד שמתקבלת עיסה אוורירית
יוצקים לתבנית ומחליקים את פני העיסה.
מגיש: shusha7
מקור: שטראוס
שתף את המתכון