הוראות הכנה
מרכיבים
1 שקית ג'לטין 14 ג' + 3/4 כוס מים רותחים 5 דק' להתקרר + 10 דק' במקרר
4 גביעי מילקי של שטראוס
1 חב' ביסקוויטים
1 כוס שוקו יוטבתה
1 קופסא (250 גר') גבינה לבנה 5%
1/3 כוס מים רותחים
2 שמנת מתוקה
1/2 כוס סוכר
גביע מעדן שוקולד של שטראוס למרוח לאחר 24 שע'
אופן ההכנה
כותשים את הביסקוויטים וטובלים בשוקו ומפזרים בתחתית התבנית
מערבבים את הגבינה + המילקי
טורפים בכוס את הג'לטין* + המים ומצרים לבלילת הסקי והגבינה
מקציפים במערבל שמנת מתוקה + סוכר
מקפלים אל הבלילה עד שמתקבלת עיסה אוורירית
יוצקים לתבנית ומחליקים את פני העיסה.
מגיש:
מקור: שטראוס
שתף את המתכון