הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילת פתי בר קטנה.
2 כפות נס קפה
2 חבילות שוקולד מריר
6 כפות סוכר
1/2 1 מרגרינה (300 גרם)
2 כפות קקאו
4 ביצים
שמנת מתוקה
אינסטנט פודינג וניל
אופן ההכנה
להמס כף נס הקפה במים ולטבול בתוך הנוזל את הפתי בר (טבילה מהירה)
לסדר שיכבה של פתי בר על תחתית פירקס .
להמס על הגז : שוקולד+4 כפות סוכר+מרגרינה+ קקאו+ כף נס קפה עד לקבלת מרקם אחיד.
לתת לזה מעט להתקרר.
להפריד את הביצים , להכניס את החלמונים אחד אחד לקרם שוקולד שהתקרר מעט ולערבב מהר.
את החלבונים להקציף עם 2 כפות סוכר.
לקפל את קצף החלבונים לקרם השוקולד בזהירות .
את הקרם/קצף שעירבבנו יש לשפוך על שכבת הביסקויטים שהכנו בתחתית הפירקס.
לסדר עוד שיכבה של ביסקויטים על שכבת הקרם .
להקציף שמנת + אינסטנט פוגינג לקצף יציב אבל עדין במצב שנוכל לשפוך אותו על הביסקויטים . וכמובן לשפוך את הקצפת על שכבת הביסקויטים .
להכניס למקרר לפחות ליום .
לפני ההגשה ניתם לגרר שוקולד מעל .
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון