חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת מוס שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מוס השוקולד עצמו ללא ביצים אך התחתית עשויה ביצים. brניתן פשוט להגיש את זה רק כמוס. (שנפלא בפני עצמו)
עוגת מוס שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מוס השוקולד עצמו ללא ביצים אך התחתית עשויה ביצים. brניתן פשוט להגיש את זה רק כמוס. (שנפלא בפני עצמו)
הוראות הכנה
מרכיבים
מתאים לתבנית 26.
לתחתית:
4 חלמונים
1 כוס סוכר (200 ג')
קמצוץ קרם טרטר / קמצוץ מלח
למוס:
2 קופסאות שמנת מתוקה 38%
400 גרם שוקולד מריר משובח
75 גרם חמאה
לקישוט:
רבע כוס אגוזי מלך קצוצים.
אופן ההכנה
להכנת התחתית:
להקציף את החלבונים עם הסוכר וקרם הטרטר עד לקבלת קצף עמיד מאד.
להעביר לתבנית העוגה . ולאפות בתנור 3-4 שעות על חום נמוך (75 מעלות) עד שמתיבש.
אפשר לוותר על הכנת הקלתית ולקנות נשיקות קצף מוכנות ולפזר על תחתית התבנית.
להכנת המוס:
להקציף את השמנת המתוקה לקצף יציב (לא חזק מידי)
להמיס את השוקולד בתוך קערה מעל סיר.
אחרי שנמס להוריד מהסיר ולהוסיף את החמאה עד שנמסה.
לצנן שתי דקות ולהוסיף בתנועות קיפול לשמנת.
לשים את המוס מעל קלתית המרנג לפזר אגוזים קצוצים מעל.
לקרר כמה שעות לפני ההגשה.
מגיש: שלומצי
מקור:
שתף את המתכון