הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם שוקולד מריר חתוך לקוביות
21 כוס חלב או מים
3 כפות יין מתוק או שרי
43 כוס סוכר
1 כף קקאו
3 כפות טחינה
4 כפות סילאן
500 גרם עוגיות שבורות גס מאד מכל סוג שאתם בוחרים
1/2 כוס אגוזי מלך קלויים
1/2 כוס קליפות הדרים מסוכרים
1/2 כוס שקדים
1/2 כוס חמוציות
אופן ההכנה
א. מבשלים בסיר בינוני תוך כדי בחישה מתמדת עד לקבלת קרם הומוגני וחלק.
200 גרם שוקולד מריר חתוך לקוביות
21 כוס חלב או מים
3 כפות יין מתוק או אחר---לא חובה
43 כוס סוכר
1 כף קקאו
להוריד מהאש.
ב. מוסיפים לסיר
3 כפות טחינה
4 כפות סילאן
500 גרם עוגיות שבורות גס מאד---- מכל סוג שאתם בוחרים
והאגוזים והפירות המסוכרים ומערבבים בף
ג.יוצקים לתבנית 24 או 26 עגולה קפיצית. או מלבנית או אינגליש קייק.
ד. לקשוט.
מפזרים מעל קוקוס ואגוזים.
ה.מקפיאים לפחות 4 שעות.
מגיש:
מקור: פירגה
שתף את המתכון