הוראות הכנה
מרכיבים
¼3 כוסות סולת
¾1 כוס סוכר
¼ כוס שמן
2 כפות קליפת לימון מגוררת
2 ביצים
½ כוס מים
1 כפית תמצית שקדים
1 כפית תמצית רום
לסירופ:
¼ כוס סוכר
1 כוס מים
3 כפות מיץ לימון
לקישוט:
2 כפות שקדים קצוצים
עלי נענע טריים
אופן ההכנה
לערבל את כל חומרי העוגה לבצק אחיד.
להעביר לתבנית משומנת היטב, ולאפות כ-40 דקות בחום בינוני.
בינתיים...
מבשלים בסיר את כל חומרי הרוטב כ-30 דקות, עד שהנוזל נעשה סמיך.
חותכים את העוגה לריבועים, יוצקים עליה את הסירופ בעודה חמה.
מקררים, מקשטים ומגישים.
ב-ה-נ-א-ה!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון