הוראות הכנה
מרכיבים
לעוגת הסולת :
כוס קמח
חצי כוס סולת
2 ביצים
½ כוס סוכר
3/4 כוס שמן
3/4 כוס שמנת מתוקה
3 כפות שמנת חמוצה
לסירופ:
2 כוסות סוכר
2 כוסות מים
מיץ מלימון אחד
להגשה :
2 גבעי "קרם פרש"
כף דבש
קינמון
אופן ההכנה
לחמם את התנור ל-180 מעלות צלסיוס.
לערבב היטב את חומרי העוגה עד לקבלת תערובת אחידה. לשטח על תבנית בשכבה אחידה.
לאפות בתנור במשך 25 דקות עד הזהבה קלה .
מכינים את הסירופ ע"י הרתחת החומרים וערבוב עד המסת הסוכר ומצננים .
מוצאים את העוגה מהתנור, יוצקים מעט מהסירופ הקר, מכסים את העוגה עד ספיגת הנוזלים. חוזרים על הפעולה עד סיום כל הסירופ .
להגשה, חותכים פרוסת עוגה, מטפטפים מעט דבש, זורים קינמון ומעל כף "קרם פרש",
ומגישים.
בתאבון!
מגיש:
מקור: הילטון לוס אנג'לס - טיים מגזין
שתף את המתכון