חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת עקיצת דבורה-יעל.ג.
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון שקיבלתי מאשה נפלאה ובשלנית מצויינת. brגרסה מעט שונה לעקיצת הדבורה הקלאסית, אבל, לא פחות טעימה........
עוגת עקיצת דבורה-יעל.ג.
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון שקיבלתי מאשה נפלאה ובשלנית מצויינת. brגרסה מעט שונה לעקיצת הדבורה הקלאסית, אבל, לא פחות טעימה........
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק-שכבה ראשונה:
חצי כוס חלב
כף חמאה
2 ביצים
1 כוס קמח תופח
1 כוס סוכר
מעט תמצית וניל
שכבה שנייה:
5 כפות סוכר
3 כפות מרגרינה גולדבנד (ללא מלח)
כף אבקת נס קפה
1 כף גדושה שמנת חמוצה
3/4 כוס אגוזי מלך קצוצים
מילוי:
1 שמנת מתוקה
אינסטנט פודינג וניל
1 כוס חלב (או את השארית של השמנת חמוצה מדוללת במעט חלב)
מעט סוכר
אופן ההכנה
מחממים בסיר או במיקרוגל חצי כוס חלב, חמאה
מערבלים 2 ביצים עם כוס קמח , סוכר ווניל - עד לקבלת בצק רך.
משטחים את הבצק על תבנית עגולה מס' 26 משומנת ואופים עד להזהבה.
הבצק יוצא דק.
מחממים בסיר 5 כפות סוכר+3 כפות גולדבנד+כף נזס קפה - עד שהתערובת מבעבעת. מורידים מהאש ומוסיפים בהדרגה 1 כף שמנת חמוצה+3/4 כוס אגוזי מלך, קצוצים - מערבבים קלות.
את התערובת המוכנה מורחים על העוגה האפוייה ומכניסים שוב לתנור, מכוונים על גריל- לביעבוע נוסף - להיזהר לא לשרוף.
מקציפים שמנת מתוקה+חלב+אינסטנט_סוכר - עד לקבלת קצפת יציבה.
הרכבת העוגה:
מקררים את העוגה וחוצים ל-2
ממלאים את העוגה באמצע בלבד ומכסים בשכבה נוספת.
מאחסנים במקרר.
מגיש: אתי ממן
מקור:
שתף את המתכון