הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק-שכבה ראשונה:
חצי כוס חלב
כף חמאה
2 ביצים
1 כוס קמח תופח
1 כוס סוכר
מעט תמצית וניל
שכבה שנייה:
5 כפות סוכר
3 כפות מרגרינה גולדבנד (ללא מלח)
כף אבקת נס קפה
1 כף גדושה שמנת חמוצה
3/4 כוס אגוזי מלך קצוצים
מילוי:
1 שמנת מתוקה
אינסטנט פודינג וניל
1 כוס חלב (או את השארית של השמנת חמוצה מדוללת במעט חלב)
מעט סוכר
אופן ההכנה
מחממים בסיר או במיקרוגל חצי כוס חלב, חמאה
מערבלים 2 ביצים עם כוס קמח , סוכר ווניל - עד לקבלת בצק רך.
משטחים את הבצק על תבנית עגולה מס' 26 משומנת ואופים עד להזהבה.
הבצק יוצא דק.
מחממים בסיר 5 כפות סוכר+3 כפות גולדבנד+כף נזס קפה - עד שהתערובת מבעבעת. מורידים מהאש ומוסיפים בהדרגה 1 כף שמנת חמוצה+3/4 כוס אגוזי מלך, קצוצים - מערבבים קלות.
את התערובת המוכנה מורחים על העוגה האפוייה ומכניסים שוב לתנור, מכוונים על גריל- לביעבוע נוסף - להיזהר לא לשרוף.
מקציפים שמנת מתוקה+חלב+אינסטנט_סוכר - עד לקבלת קצפת יציבה.
הרכבת העוגה:
מקררים את העוגה וחוצים ל-2
ממלאים את העוגה באמצע בלבד ומכסים בשכבה נוספת.
מאחסנים במקרר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון