הוראות הכנה
מרכיבים
100 גרם פרג טחון
50 גרם אגוזי מלך קצוצים גס
חצי חבילה מרגרינה
כוס סוכר
2 ביצים
2 כוסות קמח תופח
כוס לבן
2 סרטי קליפת לימון מגוררת
לציפוי :
אבקת סוכר או ציפוי שוקולד כל שהוא .
אופן ההכנה
לערבב היטב את המרגרינה הסוכר והביצים .
לערבב היטב את הפרג והקמח, להוסיף לתערובת המרגרינה ,ולערבב היטב .להוסיף את הלבן והאגוזים לערבב היטב .
לשמן תבנית מאורכת להעביר את העיסה לתבנית ולאפות ב 180 מעלות ל40 דקות .
להוציא לצנן ,לפזר מעל אבקת סוכר, או לצפות בציפוי שוקולד כל שהוא ולהגיש .
בתאבון
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון