הוראות הכנה
מרכיבים
5 - 6 ביצים (תלוי בגודל)
2 תפוחי -עץ "גרני סמיט"
כוס סוכר
200 גרם פרג (טחון - טרי )
150 גר' מרגרינה / מחמאה / חמאה
לציפוי : 200 גר' שוקולד מריר
100 גר' מרגרינה
אופן ההכנה
מפרידים הביצים. מקציפים החלבונים עם חצי כוס סוכר.
בקערה נפרדת מערבבים (במקצף גיטר או K)-
חלמונים, תפוחי עץ מגורדים , חצי כוס סוכר, פרג , מרגרינה.
עוטפים התערובת עם הקצף .
אופים בתבנית בקוטר 26 ס"מ, כ - 40 דקות בחום 180 מעלות - עד השחמה קלה .
מצננים את העוגה.
בסיר קטן ממיסים מחמאה עם שוקולד מריר (ניתן להוסיף מעט חלב)
מצפים את העוגה ובתיאבון.
מגיש:
מקור: אורה+אמא
שתף את המתכון