הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם ביסקוויט פתי בר
חבילה חמאה
כוס וחצי סוכר
2 קופסאות גבינה קוטג
3 ביצים
חצי קופסא רסק תפוחי עץ או שני תפוחים מגוררים גס
2 כפות קורנפלור
אופן ההכנה
לערבב את הבסקווטים ולפורר עד דק להוסיף חצי מהחמאה וחצי כוס סוכר
ללוש היטב ולהכניס לתבנית להדק את התערובת כתחתית
לערבב במערבל את הקוטג הביצים החמאה הרסק הסוכר והקורנפלור ערבב היטב
להוסיף לתבנית ולאפות כ 40 דקות
בתאבון
מגיש:
מקור: משפחת סוורי
שתף את המתכון