הוראות הכנה
מרכיבים
5 ביצים
¼1 כוסות סוכר
2 כוסות קוקוס טחון
200 גרם שוקולד מריר
שמנת מתוקה
½1 כפות סוכר
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום בינוני-נמוך (160)
מקציפים את החלבונים עם ¼1 כוסות סוכר עד לקבלת קצף יציב.
מוסיפים לקצף את הקוקוס.
יוצקים לתבנית עגולה משומנת (26) ואופים כ-20 דקות.
בינתיים...
ממיסים בסיר כפול את השוקולד, מסירים מהאש ומוסיפים את החלמונים, עד לקבלת מרקם אחיד.
מקציפים את השמנת המתוקה ביחד עם ½1 כפות סוכר, ומערבבים עם תערובת השוקולד.
יוצקים את תערובת השוקולד על קצף הקוקוס האפוי, ומכניסים למקרר לפחות ל-4 שעות.
ב-ה-נ-א-ה!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון