הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים לעוגה
חבילת מרגרינה רגילה (עדיף מחמאה)
2 ביצים
2 כוסות סוכר
2-1/2 כוסות קמח תופח
2 אשל
1 כפית סודה לשתיה
2 כפות רום
2 כפות גדושות קקאו
חומרים לציפוי:
3 כפות סוכר
3 כפות קקאו
3/4 כוס יין אדום מתוק (אפשר חלב)
1/3 חבילה מרגרינה
1כף רום
אופן ההכנה
הכנות
1. לערבב את הקמח עם הקקאו
1. לערבב את שני האשל עפ כפית סודה לשתיה
3. לשמן תבנית עגולה 26
4. לחמם תנור לחום בינוני
אופן ההכנה
לערבב מרגרינה ביצים סוכר לקרם חלק להוסיף לסרוגין את הקמח ואת האשל להוסיף את הרום לאפות בחום בינוני כ-40 דקות את הציפוי למרוח כשהעוגה חמה
הכנת הציפןי
להרתיח הסוכר הקקאו והיין להוסיף מרגרינה כף רום ולמרוח על העוגה החמה את הציפוי החם
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון