הוראות הכנה
מרכיבים
חצי כוס סוכר
חצי כוס שוקולית
חצי כוס מים או חלב
רבע כוס יין
100 גרם חמאה או מחמאה
100 גרם שוקולד מריר
400 גרם ביסקוויטים
1 קצפת מתוקה
1 איסטנט פודינג וניל
מעט תמצית וניל
מעט תמצית רום
שוקולד מריר לגרד מעל
אופן ההכנה
לבשל על אש נמוכה את החמאה ושוקולד מריר לערבב להוסיף את חצי כוס שוקולית.
חצי כוס סוכר.להוסיף עם רוצים אגוזים קוקוס. להוסיף את הביסקוויטים .המפוררים
וחצי כוס חלב . ורבע כוס יין. מעט תמצית וניל .ותמצית רום מעט .לערבב הכל היטב לסדר בתבנית מלבנית
להקציף את הקרם אפשר אפילו עם 2 קצפות
להקציף את הקצפת פלוס החלב כוס פלוס הפודינג וניל
שקצף קשה למרוח מעל העוגה ובסוף לגרד שוקולד מריר
בהצלחה חני
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון