הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
1 כוס סוכר
4 כפות קאקאו
1 כף קמח
אגוזים
שמנת מתוקה
1כוס חלב
טינסטנט פודינג
100 גרם שוקולד
4 כפות חלב
50 גרם מרגרינה
אופן ההכנה
בקערת המיקס להקציף 4 חלבונים
כשמתקשה להוסיף בהדרגה 1/3 כוס סוכר
בקערה נפרדת
לערבב את שארית הסוכר עם הביצים
נוצרת תערובת נוזלית
להוסיף בהדרגה את הקאקאו והקמח
(בפסח אפשר להחליף עם פרורי מצה)
לשים בתבנית עגולה
לאפות בתנור כ- 1/2 שעה עד שתופח והקיס יוצא יבש
כשמתקרר הבצק לפזר אגוזים (אפשר גם בלי)
להקציף את השמנת המתוקה להוסיף חלב ואינסטנט
לשפוך על העוגה ולשים במקרר
בסיר קטן להמס 100 גרם שוקלד
להוסיף חלב
כשנמס להוסיף את המרגרינה ולסגור את האש
לערבב עד שהמרגרינה נמסה
לקרר את הציפוי לערבב מדי פעם
כשפושר לשפוך על הקצפת
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון