חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת רסק תפוחים עם קצף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת רסק תפוחים עם קצף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
¾ מרגרינה (חמאה)
¾ כוס סוכר + 1/2 כוס סוכר
6 חלמונים
כפית וניל
כוס וחצי קמח
שקית אבקת אפיה
מעט מלח
¾ כוס חלב (ניתן להמיר במים)
קופסת שימורי רסק תפוחים
אופן ההכנה
מערבלים במיקסר במהירות גבוהה ,מרגרינה ¾ כוס סוכר חלמונים ווניל במשך דקה, מאיטים את המהירות ומוסיפים קמח, אבקת אפיה מלח וחלב. מערבלים עד שהתערובת אחידה.
משטחים בתבנית שטוחה ומשומנת ואופים כ-20 דקות עד שמזהיב.
מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר (הקצף צריך להיות מתקתק) לקצף נוקשה ומבריק.
מוציאים מהתנור ושופכים את רסק התפוחים על העוגה באופן אחיד . מצפים בקצף ומחזירים לתנור ל-10 דקות עד שהקצף מעט מזהיב.
בתיאבון
מגיש: עינתוש
מקור:
שתף את המתכון