חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שוקולד אגוזים וקפה- נהדרת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת שוקולד, אגוזים וקפה כשרה לפסח-מיקי שמו
עוגת שוקולד אגוזים וקפה- נהדרת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת שוקולד, אגוזים וקפה כשרה לפסח-מיקי שמו
הוראות הכנה
מרכיבים
7 ביצים מס’ 1 מופרדות לחלבונים וחלמונים
200 גר’ שוקולד מריר
1 כפית נס-קפה
1 כף קמח מצה
1 כף אגוזי מלך קצוצים
1 כוס סוכר
קרם קפה
רשימת חומרים:
2 מיכלים שמנת מתוקה
125 גר’ שוקולד לבן
1 כפית מחוקה "נס קפה",
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה ל 170 מ"צ.
להמיס שוקולד מריר, להוסיף את הנס-קפה, קמח מצה ואגוזי מלך ולערבב.
מקציפים חלמונים (צהובים) עם חצי מכמות הסוכר למשך 5 דקות עד קבלת קצף בהיר מאוד.
מקציפים את החלבונים וחצי מכמות הסוכר הנותרת, לקצף יציב.
יוצקים את השוקולד והחלמונים לתוך קצף החלבונים ומקפלים בעזרת מרית, עד קבלת מרקם אחיד.
יוצקים את תערובת העוגה לתבנית אפייה קפיצית מס' 26.
אופים ב-170 מעלות עד 40 דקות.
מקררים לטמפ' החדר.
קרם קפה:
מרתיחים 1 מיכל שמנת מתוקה ויוצקים לתוך קערה המכילה את 125 גר' שוקולד הלבן.
מערבבים עד להמסה מוחלטת של השוקולד ומכניסים למקרר למשך 1/2 שעה.
מקציפים את מיכל שמנת מתוקה הנוסף, עם 1 כפית נס קפה וקערת השוקולד שהתקררה, עד קבלת קציפה יציבה.
את הקציפה יוצקים לתוך תבנית עוגת השוקולד וממלאים עד קצה גובה התבנית.
מכניסים למקרר.
קשוט:
טוחנים 100 גר' אגוזי מלך במעבד מזון עד קבלת מקרם פירורי.
מפזרים את האגוזים על העוגה מלמעלה
מגיש: amitsur
מקור: מיקי שמו
שתף את המתכון