חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שוקולד -אמריקאית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת השוקולד שלנו היא העוגה הראשונה שכל אחד מילדי br למד לאפות לבד brבדרך כלל אוכלים כמות שהיא brאפשר להכין אותה בתבניות עם שקעים brאפשר לצפות בקרם שוקולד ולהוסיף סוכריות brואז זה מתאים לעוגת ימי הולדת brולמבוגרים אפשר על הציפוי לשים קצפת משמנת מתוקה br
עוגת שוקולד -אמריקאית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת השוקולד שלנו היא העוגה הראשונה שכל אחד מילדי br למד לאפות לבד brבדרך כלל אוכלים כמות שהיא brאפשר להכין אותה בתבניות עם שקעים brאפשר לצפות בקרם שוקולד ולהוסיף סוכריות brואז זה מתאים לעוגת ימי הולדת brולמבוגרים אפשר על הציפוי לשים קצפת משמנת מתוקה br
הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה מרגריה מומסת
6 כפות קקאו
1 כפית סודה לשתיה
קורט מלח
אפיון
2 כוסות סוכר
4 ביצים טרופות
1 כוס חלב
וניל
או קוניאק
אופן ההכנה
להוסיף את הקאקאו למרגרינה ולערבב
להוסיף את כל החומרים בזה אחר זה
ולבחוש
לאפות כ- 40 דקות בתנור
בחום של 180 מעלות
להזהר לא ליבש
העודה טעימה כשהיא קצת רטובה
ניתן להקפיא
מגיש: דרית
מקור:
שתף את המתכון