חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שוקולד ושקדים נהדרת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הדס במיוחד עבורך ! brבריא וטעים !
עוגת שוקולד ושקדים נהדרת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הדס במיוחד עבורך ! brבריא וטעים !
הוראות הכנה
מרכיבים
½1 כוסות סוכר חום
2 כוסות שקדים טחונים
4 כפות קמח סויה או קמח מלא
4 ביצים
לקרם :
200 גרם שוקולד מריר
2 כפות דבש
½1 כוסות חלב שקדים או חלב סויה
1 כף טחינה גולמית
3 כפות קוקוס לקישוט
שמן לשימון התבנית
אופן ההכנה
מחממים תנור ל 180°c.
מקציפים את הביצים והסוכר החום במיקסר עד קבלת גוון בהיר [ כ 8 דקות].
מוסיפים לקצף, תוך קיפול עדין, את השקדים הטחונים וקמח הסויה עד קבלת תערובת אחידה .
משטחים את התערובת בתבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה משומן היטב ואופים כ-25 דקות עד הזהבה וקיסם נקי .
הופכים את העוגה על משטח עבודה בזהירות ומסירים את נייר האפיה.
מצננים .
שמים את מרכיבי הקרם בסיר קטן ומבשלים על להבה בינונית תוך בחישה עד קבלת קרם אחיד
מצננים כשעה .
להרכבת העוגה חותכים את העוגה לשלושה מלבנים שווים בגודלם מניחים מלבן אחד על צלחת הגשה מורחים שליש מהקרם מפזרים מעט קוקוס ומוסיפים מלבן מעל הפעולה חוזרת
מעל לכל השכבות והקרם מפזרים קוקוס בנדיבות .
מקררים במקרר למשך שעה ומגישים
בתיאבון!
מגיש: עוזרד
מקור: אליזבט קמור
שתף את המתכון