חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שוקולד מהירה....
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מומלץ להגיש את העוגה לצד כדור גלידת וניל.
עוגת שוקולד מהירה....
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מומלץ להגיש את העוגה לצד כדור גלידת וניל.
הוראות הכנה
מרכיבים
110 גרם שוקולד מריר מאיכות טובה
85 גרם מרגרינה/ חמאה
¾ כוס קפה שחור חזק
2 כפות "גרנד מרנייה"
¾ כוס סוכר
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
1 כוס קמח
½ כפית סודה לשתיה
¼ כפית מלח
אופן ההכנה
מחממים את התנור ל-150°c.
משמנים ומקמחים תבנית לחם בגודל 23X13 ס"מ.
מערבבים את השוקולד, החמאה/ מרגרינה, בסיר כפול או בסיר כבד מאוד ומערבבים בהתמדה על חום נמוך עד שהתערובת נמסה.
מניחים לתערובת להתקרר כ-15 ד', ואז מוסיפים את ה"גרנד מרנייה", הסוכר, הביצה, הווניל, ובוחשים היטב.
בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, הסודה לשתיה, והמלח ומוסיפים לתערובת השוקולד. שופכים את התערובת המשולבת לתבנית ואופים כ- 30- 40 ד' או עד שקיסם הנתקע במרכז העוגה יוצא נקי.
מגיש: רחליטה
מקור: רות ריישול
שתף את המתכון