חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שכבות עם אגוזים וריבה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת שכבות עם אגוזים וריבה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לתבנית מלבנית (25x30):
לשכבה א':
300 גרם סוכר
300 גרם חמאה
8 חלמונים
300 גרם קמח תופח
קליפת לימון מגוררת מלימון אחד
בין השכבות:
1 כוס ריבה איכותית
לשכבה ב':
8 חלבונים
200 גרם סוכר
300 גרם אגוזים טחונים היטב
אופן ההכנה
+ מחממים תנור ל-180 מעלות.
+ מכינים שכבה א: במיקסר מקציפים סוכר עם חמאה עד לקבלת מירקם קרמי, ובהדרגה מוסיפים
את החלמונים. כאשר העיסה מוקצפת היטב מוסיפים קמח וקליפת לימון.
+ לתבנית משומנת (או מרופדת בנייר אפייה) יוצקים את העיסה, ואופים כחצי שעה.
מוציאים מהתנור, מקררים ומורחים את הריבה.
+ מורידים את חום התנור ל-­160 מעלות
+ מכינים שכבה ב': במיקסר מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקבלת קצף יציב.
בתנועות עטיפה מוסיפים את האגוזים הטחונים ומחליקים את הקצף מעל הריבה.
+ אופים עוד כ-25 דקות, עד שמזהיב.
מגיש: Devil-666
מקור:
שתף את המתכון