הוראות הכנה
מרכיבים
שלב 1:
4 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
1 ורבע כוסות סוכר
4 חלמונים
200 גרם מרגרינה
כוסית ליקר או יין
200 גרם אגוזים
שלב 2:
200 גרם שוקולד מריר
150 גרם מרגרינה
200 גרם חלווה
1/2 כוס סוכר
2 כפיות קפה
שלב 3 - קרם:
100 גרם חלווה
1/4 כוס מים
50 גרם מרגרינה
2 סוכר וניל
3 כפות קקאו
2 כפיות סוכר
50 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה
שלב 1:
לעבד לבצק ביד או במערבל, לשטח בתבנית תנור גדולה, לאפות רבע שעה בחום בינוני-גבוה
שלב 2:
1. לבשל ע"ג אש נמוכה עד להמסת החומרים.
2. 4 חלמונים להוסיף לקרם שמתקרר.
3. 8 חלבונים להקציף ללא סוכר, לערבב עם הקרם, לשפוך מול הבצק ולאפות 20 דקות בחום בינוני.
שלב 3:
להמיס את כל החומרים ע"ג אש נמוכה ולשפוך את הקרם בעודו חם על העוגה כשהיא קרה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון