חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שכבות שוקולד וחלבה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת שוקולד על בסיס חלבה.
עוגת שכבות שוקולד וחלבה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת שוקולד על בסיס חלבה.
הוראות הכנה
מרכיבים
שלב 1:
4 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
1 ורבע כוסות סוכר
4 חלמונים
200 גרם מרגרינה
כוסית ליקר או יין
200 גרם אגוזים
שלב 2:
200 גרם שוקולד מריר
150 גרם מרגרינה
200 גרם חלווה
1/2 כוס סוכר
2 כפיות קפה
שלב 3 - קרם:
100 גרם חלווה
1/4 כוס מים
50 גרם מרגרינה
2 סוכר וניל
3 כפות קקאו
2 כפיות סוכר
50 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה
שלב 1:
לעבד לבצק ביד או במערבל, לשטח בתבנית תנור גדולה, לאפות רבע שעה בחום בינוני-גבוה
שלב 2:
1. לבשל ע"ג אש נמוכה עד להמסת החומרים.
2. 4 חלמונים – להוסיף לקרם שמתקרר.
3. 8 חלבונים – להקציף ללא סוכר, לערבב עם הקרם, לשפוך מול הבצק ולאפות 20 דקות בחום בינוני.
שלב 3:
להמיס את כל החומרים ע"ג אש נמוכה ולשפוך את הקרם בעודו חם על העוגה כשהיא קרה.
מגיש: Devil-666
מקור:
שתף את המתכון