חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שלושה שוקולדים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אם מאוד בא לכם לפנק מישהן ביום ההולדת שלו..
עוגת שלושה שוקולדים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אם מאוד בא לכם לפנק מישהן ביום ההולדת שלו..
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים למרנג:
8 חלבונים (240 גרם)
240 גרם סוכר
100 גרם אגוזי לוז קלויים וטחונים
240 גרם אבקת סוכר
חומרים לקרמים:
750 גרם שמנת מתוקה
150 גרם שוקולד מריר
150 גרם שוקולד חלב
150 גרם שוקולד לבן
אופן ההכנה
אופן הכנת המרנג:
1. להקציף חלבונים וסוכר עד שמתקבל קצף יציב ומבריק. להקפיד לא להקציף יותר מדי.
2. להוסיף אבקת סוכר ואגוזי לוז בתנועות עטיפה באופן ידני.
3. לזלף עם שקית זילוף על שלושה ניירות אפייה שעליהם מסומן עיגול ברוטק 26 ס"מ או לשטח עם לקקן.
4. לאפות בתנור שחומם מראש ל 100-120 מעלות צלזיוס כשעתיים - עד שהמרנג מתקשה.
5. להניח למרנג להתקרר. אם מכינים יום מראש יש לשמור בקופסה סגורה או עטוף בשקית.
אופן הכנת הקרמים:
1. להרתיח 250 גרם שמנת מתוקה, כשרותח, להוריד מהאש, להוסיף 150 גרם שוקולד מריר, לערבב עד שמתקבל קרם חלק.
2. לעשות אותו דבר גם עם שוקולד חלב ושוקולד לבן.
3. כשמתקרר להכניס למקרר לפחות ללילה שלם (אפשר לשמור מס' ימים במקרר)
הרכבה:
להקציף עד שמתקבל מוס משלושת הקרמים.
להקפיד לא להקציף יותר על המידה.
להניח שכבת מרנג, עליה לזלף קרם שוקולד מריר, עליו להניח עוד שכבת מרנג, לזלף קרם שוקולד חלב, להניח עוד שכבת מרנג ועליו שוקולד לבן.
לקשט למעלה עם פירורי שוקולד ופירורי אגוזים.
אפשר לשמור בהקפאה מס' ימים. להפשיר שלוש שעות לפני האכילה
מגיש: lee75
מקור:
שתף את המתכון