חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שמנת ושוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת שמנת ושוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
500 מ"ל קצפת צמחית מסדרת "השף הלבן"
4 ביצים
400 גרם סוכר
400 גרם קמח תופח
150 גרם שוקולד מריר, קצוץ
כף אבקת קפה נמס
אבקת סוכר לקישוט
אופן ההכנה
1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
2. במיקסר מקציפים קצפת צמחית מסדרת "השף הלבן" עם ביצים שלמות וסוכר כ-5 דקות, עד קבלת תערובת תפוחה ואוורירית.
3. מוסיפים בעדינות את הקמח ומערבבים לתערובת אחידה. מחלקים את התערובת לשניים.
4. ממיסים את השוקולד מעל אדים או במיקרוגל ומוסיפים אליו את הקפה. מוסיפים אותו בזהירות למחצית אחת של תערובת העוגה הבהירה.
5. יוצקים את 2 הבלילות לסירוגין לתבנית ובעזרת שיפוד עץ או סכין קהה יוצרים דוגמת שייש.
6. אופים את העוגה כ- 45-55 דקות, או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא לח.
7. מצננים היטב ומאבקים באבקת סוכר לפני ההגשה.
מגיש: benla1
מקור:
שתף את המתכון