הוראות הכנה
מרכיבים
1 קופסא שימורי פרי
5 גביעי שמנת רגילה
3/4 כוס סוכר
1 כף קורנפלור
לבסיס:
1/4 ק"ג ביסקוויטים רצוי כהים
2 כפות מרגרינה
אופן ההכנה
לרסק היטב ביסקוויטים ולערבב עם המרגרינה המומסת ולרפד בה תבנית מרובעת.
לצקת שמנת לקערה ולערבב עם הסוכר עד שימס. להפריש 1 כוס מהשמנת ולהכניס למקרר. לשאר להוסיף קורנפלור ורסק שימורי פרי מסונן. (יש להקפיד שהפרי יהיה ללא סירופ בכלל לפני שמועכים אותו).
לצקת על הביסקוויטים ולאפות בחום למעלה מבינוני כ-30 דקות. לצנן ולמרוח על העוגה את השמנת שהפרשנו במקרר.
**אפשר להשתמש בפירות טריים כמו תפוחי עץ ותותים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון