חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת תות שדה חלומית-של השפית סימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה לאירוח, מרשימה ויפה, brכדאי לנצל את עונת התותים ולהשוויץ.........
עוגת תות שדה חלומית-של השפית סימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה לאירוח, מרשימה ויפה, brכדאי לנצל את עונת התותים ולהשוויץ.........
הוראות הכנה
מרכיבים
3 ביצים מופרדות
3/4 כוס סוכר
קליפת לימון מגוררת
תמצית וניל
1/4 כוס שמן
1/2 1 כוסות קמח מנופה
כפית מחוקה אבקת אפייה
1/2 כוס מיץ תפוזים
למילוי וציפוי:
1 שמנת מתוקה
סלסלת תותים יפים וטריים שטופים ופרוסים
מיץ תפוזים
כוס חלב
2 כפות סוכר
מעט אניסטנט וניל-לא חובה!!
ג'לי בטעם תות שדה
אופן ההכנה
שכבה ראשונה אפוייה:
לערבב בקערה: 3 חלמונים, רבע כוס סוכר, קליפת לימון, תמצית וניל, 1/4 כוס שמן, 1/2 כוס מיץ תפוזים.
להוסיף בהדרגה את הקמח וא.אפייה.
בקערה נפרדת להקציף את החלבונים וחצי כוס סוכר עד לקבלת קצף אוורירי.
מערבבים את שתי הבלילות בתנועות קיפול ואופים בתבנית משומנת מס' 26
בחום בינוני כ-30-40 דקות עד להזהבה. בדיקת הקיסם........
מלית:
מקציפים שמנת מתוקה+כוס חלב+2 כפות סוכר ומעט אינסטנט פודינג וניל.
מצננים את העוגה,
חוצים לשניים
משאירים את החלק התחתון בתוך התבנית.
מרטיבים במיץ תפוזים את החלק החצוי. מורחים במחצית מתערובת המילוי.
מסדרים בתנועה מעגלית את התותים הפרוסים ומכסים בחלר העליון של העוגה.
מרטיבים מעט גם את החלק העליון, מורחים את הקצפת, מסדרים את התותים
בצורה עגולה ומעגלית.
מכינים את הג'לי לפי ההוראות.
מקררים מעט.
שופכים על העוגה שמכוסה בקצפת ותותים.
מפזרים בצורה שווה
מצננים במקרר.
ניתן ורצוי להכין יום קודם.
מגיש: אתי ממן
מקור:
שתף את המתכון