הוראות הכנה
מרכיבים
50 גר' חמאה
1/2 כוס סוכר
כפית תמצית וניל אמיתית
6 תפוחים חתוכים
275 גר' חמאה רכה
250 גר' סוכר.
5 ביצים
350 גר' קמח
אופן ההכנה
מרתיחים במחבת רחבה את החמאה, 1/2 כוס הסוכר, תמצית הוניל,
מבשלים במשך 2 דקות.
מוסיפים את התפוחים במשך 3 דקות עד שהם מקבלים זיגוג יפה.
מקציפים במיקסר את החמאה הרכה ו-250 גר' סוכר במשך שלוש דקות.
מוסיפים את הביצים ומערבלים .
מוסיפים את הקמח בבת אחת במהירות ערבול נמוכה.
מורחים תבנית עגולה בחמאה ובוזקים סוכר. בתוכה מסדרים את התפוחים ויוצקים עליהם את הבלילה.
אופים את העוגה בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך 45 דקות
מוציאים את העוגה מהתבנית והופכים אותה על צלחת הגשה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון