חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת תפוחים טעימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת תפוחים טעימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
50 גר' חמאה
1/2 כוס סוכר
כפית תמצית וניל אמיתית
6 תפוחים חתוכים
275 גר' חמאה רכה
250 גר' סוכר.
5 ביצים
350 גר' קמח
אופן ההכנה
מרתיחים במחבת רחבה את החמאה, 1/2 כוס הסוכר, תמצית הוניל,
מבשלים במשך 2 דקות.
מוסיפים את התפוחים במשך 3 דקות עד שהם מקבלים זיגוג יפה.
מקציפים במיקסר את החמאה הרכה ו-250 גר' סוכר במשך שלוש דקות.
מוסיפים את הביצים ומערבלים .
מוסיפים את הקמח בבת אחת במהירות ערבול נמוכה.
מורחים תבנית עגולה בחמאה ובוזקים סוכר. בתוכה מסדרים את התפוחים ויוצקים עליהם את הבלילה.
אופים את העוגה בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך 45 דקות
מוציאים את העוגה מהתבנית והופכים אותה על צלחת הגשה
מגיש: סלבה
מקור:
שתף את המתכון