הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק :
1 כוס קמח תופח
1 כוס סולת
1 כוס סוכר
למילית:
1 ק"ג תפוחים מסוג גראנד
חצי כוס סוכר
כפית קנמון
200 גרם אגוזים קצוצים
אופן ההכנה
לשמן היטב תבנית אפייהבגודל 25/35 ס"מ
לערבב את חומרי הבצק
לרסק את התפוחים ולהוסיף את הסוכר , האגוזים והקנמון
להניח חצי מכמות הבצק על התבנית
מעליו את תערובת התפוחים ומעל התפוחים את המחצית השנייה של הבצק .
לפזר מעל 75 גרם מרגרינה או חמאה
לאפות בחום בינוני כ- חצי שעה .
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון