חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף אפוי בקורנפלקס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יוגורט, לימון וחלב קוקוס הם מרככי בשר גדולים. ב"קנטקי פרייד צ'יקן" האמריקאית, משרים את העוף brבמעטה סמיך של יוגורט(או רוויון)- לא כשר. brלמען שומרי הכשרות - ניתן להחליף את הרוויון או היוגורט בחלב קוקוס מעורב בלימון.
עוף אפוי בקורנפלקס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יוגורט, לימון וחלב קוקוס הם מרככי בשר גדולים. ב"קנטקי פרייד צ'יקן" האמריקאית, משרים את העוף brבמעטה סמיך של יוגורט(או רוויון)- לא כשר. brלמען שומרי הכשרות - ניתן להחליף את הרוויון או היוגורט בחלב קוקוס מעורב בלימון.
הוראות הכנה
מרכיבים
שמן זית לשמון התבנית
4 ירכי עוף (או 8 שוקי עוף) עם העור
תרסיס שימון (PAM )
3 כוסות "רוויון" (או חלב קוקוס- לשומרי כשרות)
4 כוסות "קורנפלקס"
מלח ופלפל לפי הטעם
1 כפית אבקת בצל
1 כפית פפריקה מתוקה, או חריפה
4 כפות זרעוני סומסום
אופן ההכנה
1. מנקים את העוף, מייבשים אותו, יוצקים עליו את חלב הקוקוס (או הרוויון) ומניחים במקרר לשעתיים או לכל הלילה.
2. מחממים את תנור האפייה ל-200°c ומשמנים תבנית אפייה גדולה בשמן זית.
3. מרסקים את ה"קורנפלקס", ריסוק גס (חצי כמות בכל פעם) במעבד מזון עם הפפריקה ואבקת הבצל.
4. מוסיפים לתערובת ה"קורנפלקס" את זרעי הסומסום, המלח והפלפל.
5. מוציאים את ירכי העוף, רק אחת בכל פעם, מחלב הקוקוס, מנערים עודפי נוזל וטובלים בתערובת ה"קורנפלקס".
6. מניחים בתבנית, מרססים על כל נתח מעט תרסיס שימון. אופים בתנור החם במשך ½ שעה , פותחים את התנור, הופכים את חלקי העוף וממשיכים לאפות ½ שעה נוספת.
7. מגישים עם רבעי לימון ו/או עם רוטב צ'ילי חריף-מתוק.
מגיש: amitsur
מקור: ניר צוק ידיעות אחרונות
שתף את המתכון