הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים:
6 כרעיים חתוכות לשלושה חלקים
4 כפות שמן זית
16 בצלי שאלוט שלמים
6 שיני שום שלמות, מעוכות קלות
1 כף ג'ינג'ר קצוץ
סלסלת פטריות שמפיניון טריות
6 תפוא"ד קטנטנים על קליפתם שטופים היטב (אופציונלי)
לרוטב:
חצי כוס רוטב סויה
כוס יין אורז או יין לבן
כוס וחצי מים
4 כפות סוכר חום
3 כוכבי אניס
8 ביצים קשות מקולפות
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
- ממליחים ומפלפלים את העוף, מטגנים במחבת ומשחימים מכל הכיוונים
- מוסיפים לסיר בצלים, שום וג'ינג'ר ומשחימים
- מוסיפים למחבת את הפטריות, העוף ואת חומרי הרוטב
- מביאים לרתיחה ומוסיפים את הביצים הקשות
- מבשלים על להבה נמוכה 45 דקות
- מוציאים את העוף, מצמצמים ומסמיכים את הרוטב
- מחזירים את העוף ומגישים עם אורז לבן
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון