חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף בסויה עם בצלי שאלוט ופטריות בתוספת ביצים קשות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קדירת כרעי עוף מדהימה בניחוח המזרח
עוף בסויה עם בצלי שאלוט ופטריות בתוספת ביצים קשות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קדירת כרעי עוף מדהימה בניחוח המזרח
הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים:
6 כרעיים חתוכות לשלושה חלקים
4 כפות שמן זית
16 בצלי שאלוט שלמים
6 שיני שום שלמות, מעוכות קלות
1 כף ג'ינג'ר קצוץ
סלסלת פטריות שמפיניון טריות
6 תפוא"ד קטנטנים על קליפתם שטופים היטב (אופציונלי)
לרוטב:
חצי כוס רוטב סויה
כוס יין אורז או יין לבן
כוס וחצי מים
4 כפות סוכר חום
3 כוכבי אניס
8 ביצים קשות מקולפות
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
- ממליחים ומפלפלים את העוף, מטגנים במחבת ומשחימים מכל הכיוונים
- מוסיפים לסיר בצלים, שום וג'ינג'ר ומשחימים
- מוסיפים למחבת את הפטריות, העוף ואת חומרי הרוטב
- מביאים לרתיחה ומוסיפים את הביצים הקשות
- מבשלים על להבה נמוכה 45 דקות
- מוציאים את העוף, מצמצמים ומסמיכים את הרוטב
- מחזירים את העוף ומגישים עם אורז לבן
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון