הוראות הכנה
מרכיבים
2 קילו עוף חתוך למנות
2 כפיות קארי
חצי כוס שמן
קורט מלח
2 שיני שום
חצי כוס בצל קצוץ דק
2 עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות
רסק תפוחי עץ [ אפשר גם שימורים]
כף קמח
כוס מרק עוף
אופן ההכנה
מנגבים את העוף ומאבקים במלח פלפל קארי וקמח [ הסדר מחייב]
מטגנים בשמן חם משני הצדדים
מוסיפים את הבצל העגבניות התפוח והשום ומחממים יחד כ3 דקות
מוסיפים את המרק בוחשים מעט ומאדים על אש קטנה כ 30 דקות
בתאבון
מגיש:
מקור: הודי
שתף את המתכון