חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף בקארי ירוק (תאילנדי)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתוך הספר thai cooking step by step בהוצאת Asia Book brנוסה מספר פעמים - מתכון מוצלח שאפילו ילדים אוהבים. br
עוף בקארי ירוק (תאילנדי)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתוך הספר thai cooking step by step בהוצאת Asia Book brנוסה מספר פעמים - מתכון מוצלח שאפילו ילדים אוהבים. br
הוראות הכנה
מרכיבים
כף שמן
בצל קצוץ
1-2 כפות Green Curry Paste - זהירות זה חריף,
1.5 כוסות חלב קוקוס
1/2 כוס מים
500 גרם עוף ללא עצמות חתוך לקוביות של 2 ס"מ (לא חזה!!)
100 גרם שעועית ירוקה חתוכה (יש שעועית קפואה)
6 עלי קפיר kaffir lime leaves
1 כף רוטב דגים
1 כף מיץ לימון
1 כף גרידת לימון
2 כפות סוכר חום
1/4 כוס קוסברה קצוצה
אופן ההכנה
לחמם את השמן בווק או מחבת
להוסיף את הבצל ואת הקרי, לבשל כדקה.
להוסיף את חלב הקוקוס והמים ולהביא לרתיחה.
להוסיף את העוף, עלי הקפיר והשעועית ולערבב
לבשל 15-20 דקות או עד שחתיכות העוף רכות.
להוסיף את רוטב הדגים, מיץ לימון, גרידת לימון והסוכר, לערבב כדקה.
להגיש עם אורז ולפזר מלמעלה עלי קוסברה קצוצים.
מגיש: גן-עדן
מקור: דורון של ענת
שתף את המתכון