הוראות הכנה
מרכיבים
עוף שלם
פחית בירה לבנה
לרוטב:
רבע כוס שמן זית
פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה
פלפל שחור
מלח
כף דבש או כף רכז סיידר
חצי כפית תבלין לשווארמה (לא חובה)
אופן ההכנה
פשוט עד מאד:
מרוקנים שליש מתוכן הפחית.
מערבבים את חומרי הרוטב.
מלטפים את העוף מבחוץ ומבפנים עם הרוטב.
משחילים את הפחית לפתחו התחתון של העוף ומעמידים אותו על הפחית בגריל שפועל על חום בינוני.
סוגרים את מכסה הגריל וממתינים בין 40 ל-50 דקות.
זהו.
מגיש:
מקור: תכנית כל שהיא בטלויזיה
שתף את המתכון