חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף ברוטב אדום עם תפוחי אדמה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני עושה את העוף ותפוחי vאדמה כי זה משהו שאני מאוד אוהבת וגם קל הכנה. brוזה יוצא ממש טעים. ללקק את האצבעות/
עוף ברוטב אדום עם תפוחי אדמה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני עושה את העוף ותפוחי vאדמה כי זה משהו שאני מאוד אוהבת וגם קל הכנה. brוזה יוצא ממש טעים. ללקק את האצבעות/
הוראות הכנה
מרכיבים
כרעיים,שוקיים,כנפיים או ירכיים (כל מה שחפצים בו). כמות כמספר הסועדים
2 בצל יבש חתוך לקוביות קטנות
¼ כוס שמן זית
½1 כפיות פפריקה מתוקה
½1 כפיות פפריקה חריפה מעושנת
חופן שבבי שום
½ צרור פטרוזיליה או 2 קוביות פטרוזיליה קפואה
פלפל גרוס ומלח (לפי הטעם)
שקית תפוח אדמה קטנים
אופן ההכנה
לשטוף את העוף ותפוחי האדמה, ולייבש.
לשים בסיר רחב את העוף ולטגן מכל הכיוונים.
להוציא את העוף ולשים את הבצל הקצוץ כשמשחים להוסיף שוב את העוף עד שנעשה מעט שחום.
בינתיים לשים בתבנית אפייה עם ניר אפיה את התפוחי האדמה עם מעט שמן ומעט תבלינים לאפות בתנור 180°c למשך כ-30 דקות. להוסיף את העוף מהסיר ולהוסיף את שאר התבלינים. ולהמשיך בתנור לעוד כחצי שעה או עד שתפוחי האדמה מתרככים
ב10 דקות האחרונות לשים את הפטרוזיליה.
אם יש צורך אז להוסיף מים רותחים לתבנית.
ולאכול בתאבון
מגיש: סינטיה היחידה
מקור:
שתף את המתכון