הוראות הכנה
מרכיבים
2 פלפלי צ'לי יבשים להכניס למים רותחים
2 שיני שום קצוצים
1 חתיכת שורש זנגביל טרי 5 ס"מ קצוץ
4 בצלי שלוט קצוצים
1 כף שמן
2 גבעולי לימונית קצוצה ("למון גראס")
1.5 ק"ג עוף (ירכיים, כנפיים, שוקיים) 12 חתיכות
1 כף רוטב דגים
500 מ"ל ציר עוף
4 עגבניות חצויות ל 8
1 מיץ לימון
אופן ההכנה
1. דפוק את הצ'ילי המיובשים בתוך מכתש. במעבד אוכל מערבבים או מועכים את השום, זנגביל ובצלים ירוקים למשחה.
2. חמם את השמן בוווק או אלפס גדול. הוסף את ה"למון גראס" וטגן ל1 דקה.
3. להוסיף את משחת השום זנגביל ובצל ירוק ומטגן, מערבב, ל5 דקות.
4. הוסף את חתיכות העוף וטגן עד שמושחמות בכל צדדים, מערבבים לעיתים קרובות.
5. הוסף את משחת הצ'ילי המיובש, ציר עוף וחתיכות העוף.
6. הבא להרתחה ובשל באופן זריז ל 15 דקות. הוסף את העגבניות וחמם דרך.
7. העבר את העוף וציר הצ'ילי לצלחת משרתת. שפוך מעל מיץ לימון, קישוט עם פרוסות לימונית וחטב צ'ילי.
מגיש:
מקור: UK TV
שתף את המתכון