חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף "ברוס לי" שאגת הדרקון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נקרא כך עקב חריפותו - לאוהבי הדגדוג בפה.
עוף "ברוס לי" שאגת הדרקון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נקרא כך עקב חריפותו - לאוהבי הדגדוג בפה.
הוראות הכנה
מרכיבים
200 גר' חזה עוף חתוך לרצועות
1 כף פלפל ירוק חתוך לרצועות
1 כף פלפל אדום חתוך לרצועות
1 כף בזיליקום טרי שלם
1 כף חציל קלוף חתוך לקוביות בינוניות
1 כף פלפל חריף אדום
1 כף פטריות
1 כפית זנגביך ורי חתוך קטן מאד
1 כפית מחית קארי ירוק (או אדום)
1/3 פחית חלב קוקוס
2 כפות שמן סויה
אופן ההכנה
מרינדה לעוף:
קורט סוכר
כפית מלח
קורט פלפל לבן
1 כפית קורנפלור
מים
מערבבים את העוף עם המוצרים היבשים היטב בסיר.
מוסיפים מים ומבשלים ללא רתיחה כ-5 דקות.
מסננים ונותנים לעוף להתקרר.
מחממים שמן בווק, ומוסיפים קארי ירוק וחלב קוקוס להוסיף צ'ילי חריף .
מערבבים עד שעולה ריח הקוקוס (בערך דקה). מוסיפים את העוף, כפית מלח, כפית סוכר ופלפל לבן.
טועמים ומשפרים תיבול.
מוסיפים את כל הירקות מלבד הבזיליקום, ומבשלים תוך כדי ערבוב ו"הקפצה".
אחרי שהירקות מתרככים טועמים שוב. מוסיפים את הבזיליקום, מורידים מהאש, ומגישים מיד.
מגיש: gilai
מקור: סיני
שתף את המתכון