הוראות הכנה
מרכיבים
העוף המסורתי
1 עוף נקי מעור חתוך לחתיכות עם העצמות.(12 חתיכות)
2 בצלים גדולים
2 שיני שום קצוצות
4 כפות שמן
2 כפות גראם מסלה
1 כפית כמון טחון
1 כפית פלפל אדום חריף טחון
מלח
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל והשום עד שיזהיב ומנמיכים את האש.
מוסיפים את התבלינים ומטגנים כ 3 דקות.
מוסיפים את חתיכות העוףומערבבים היטב.
מוסיפים מים לכיסוי העוף מביאים לרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים עד שהעוף מתרכך.
עם ביצים קשות
שולקים 6 ביצים קולפים וחוצים
כאשר העוף מוכן מכניסים בעדינות לתוך התבשיל ל 6 דקות.
עם פלפל ירוק חמוץ
3 פלפלים ירוקים חוצים לחצאים ומשרים אותם במיץ לימון עד לריכוך.
מוסיפים לתבשיל העוף ומבשלים כ 10 דקות.
בצל קוקוס ויוגורט
עוף בסיסי + 2 בצלים וקוקוס טחון יחד עם התבלינים
כאשר העוף מוכן מכבים ומערבבים 1/2 1 כוסות יוגורט ממתינים כ 6 דקות ומגישים.
מגיש:
מקור: הודי
שתף את המתכון