חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף ואורז בתנור-מיוחד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל של אורז עם עוף וירקות שנאפים יחד בתנור, הטעמים והניחוחות מתמזגים. brמתקבלת ארוחה בדומה לחמין של שבת. brטעם וניחוח מדהימים!!!
עוף ואורז בתנור-מיוחד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל של אורז עם עוף וירקות שנאפים יחד בתנור, הטעמים והניחוחות מתמזגים. brמתקבלת ארוחה בדומה לחמין של שבת. brטעם וניחוח מדהימים!!!
הוראות הכנה
מרכיבים
כרעיים/שוקיים עוף בכמות שרוצים
2 כוסות אורז
3 כוסות מים
ירקות חתוכים: תפו"א, בצל, גמבה, בטטה, גזר וכד'
מלח, פלפל, תבלינים
תבנית חד פעמית גדולה
אופן ההכנה
מחממים את תנור האפייה ל-200°c.
מניחים את העופות והירקות החתוכים בתבנית, מתבלים ואופים בגריל התנור בחום של 200 מעלות במשך ½ שעה (לא מכוסה).
מעבירים את העופות והירקות לכלי זמני אחר, שוטפים קלות את התבנית שמים אורז, מים, תבלינים, מחזירים מעל את העופות והירקות, מכסים ברדיד אלומיניום ומחזירים לתנור ל ¾ שעה.
מסירים את נייר האלומיניום וממשיכים לאפות כ-¼ שעה נוספת במהלכה מקבל העוף מעטה של פריכות.
בתיאבון
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון