הוראות הכנה
מרכיבים
2 בצלים קצוצים
4 כרעיים
1 כוס ציר מרק עוף או כף אבקת מרק עוף מעורבבת בכוס מים
5 עגבניות מקולפות וקצוצות או קופסה עגבניות מרוסקות (גדולה)
1 כף אורגנו טרי או 1 כף תבלין לפיצה
1 כף פפריקה מתוקה
מלח פלפל לפי הטעם
1 חבילה פסטה פזולי או צינורות
מים רותחים לכיסוי העוף ועוד 2 כוסות.
אופן ההכנה
1.לטגן את הבצל במעט שמן עד לשקיפות
2.להוסיף את העוף ולהמשיך לטגן יחד עם הבצל, להפוך את העוף עד שמזהיב מכל הצדדים.
3.להוסיף את שאר החומרים פרט לפסטה
4.להוסיף מים רותחים ולהביא לרתיחה.
5.לכסות ולבשל כ-3/4 שעה על להבה נמוכה.
6.לפתוח את המכסה ולהוסיף את הפסטה, להמשיך לבשל על להבה נמוכה עד שהאטריות מתרככות וסופגות את כל המים.
מגיש:
מקור: פיתוח עצמי (תצלום: דורעם גונט)
שתף את המתכון