חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף ופסטה בסיר אחד מאכל שכל ילד אוהב
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המנה האלטימטיבית לילדים ירכי עוף בפסטה בשיטת שגר ושכח הילדים אוהבים והמבוגרים גם
עוף ופסטה בסיר אחד מאכל שכל ילד אוהב
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המנה האלטימטיבית לילדים ירכי עוף בפסטה בשיטת שגר ושכח הילדים אוהבים והמבוגרים גם
הוראות הכנה
מרכיבים
2 בצלים קצוצים
4 כרעיים
1 כוס ציר מרק עוף או כף אבקת מרק עוף מעורבבת בכוס מים
5 עגבניות מקולפות וקצוצות או קופסה עגבניות מרוסקות (גדולה)
1 כף אורגנו טרי או 1 כף תבלין לפיצה
1 כף פפריקה מתוקה
מלח פלפל לפי הטעם
1 חבילה פסטה פזולי או צינורות
מים רותחים לכיסוי העוף ועוד 2 כוסות.
אופן ההכנה
1.לטגן את הבצל במעט שמן עד לשקיפות
2.להוסיף את העוף ולהמשיך לטגן יחד עם הבצל, להפוך את העוף עד שמזהיב מכל הצדדים.
3.להוסיף את שאר החומרים פרט לפסטה
4.להוסיף מים רותחים ולהביא לרתיחה.
5.לכסות ולבשל כ-3/4 שעה על להבה נמוכה.
6.לפתוח את המכסה ולהוסיף את הפסטה, להמשיך לבשל על להבה נמוכה עד שהאטריות מתרככות וסופגות את כל המים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פיתוח עצמי (תצלום: דורעם גונט)
שתף את המתכון