הוראות הכנה
מרכיבים
1 קילו עוף לחלקיו: שוקיים כרעיים..אפשר גם כנפיים אם רוצים.
2 בצלים גדולים
כף אבקת מרק
כפית פלפל
כפית מלח
אופן ההכנה
משרים את העוף 10-15 דקות במלח ופלפל בלבד.
חותכים את 2 הבצלים ,חתוך בינוני כמו לסלט.
מוסיפים לסיר עם מעט שמן, על אש גבוהה , את 2 הבצלים הקצוצים עד שהבצל נהיה זהוב,
מורידים את האש לנמוך-בינוני ומוסיפים את העוף שהשרנו בצורה אחידה בתחתית הסיר
בכדי שיהיה לנו בישול אחיד.
אחרי שהעוף מתחיל לקבל קצת צבע הופכים אותו לצד השני, משאירים את העוף להתבשל במיצים של עצמו כאשר הופכים כל 6-7 דקות.
אחרי 25 דק' של בישול יש להוסיף רבע כוס מים וכף מלאה של מרק עוף.
אחרי שהמים מתאדים נוסיף עוד רבע כוס מים וניתן לעוף להתבשל עוד 10 דקות והוא מוכן
מומלץ להגיש עם אורז ללא תבלינים ולהשתמש ברוטב של העוף במקום.. יאמי..
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון