הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם חזה עוף חתוך לרצועות מושרה במעט סויה מלח ופלפל שחור כשעה
2 גזרים חתוכים לגפרורים
½ כוס שעועית ירוקה
½ כוס אפונה
¼ כוס מים
3 כפות סויה
3 כפות קטשופ
1 כף חומץ לבן
1 כף סוכר
אופן ההכנה
לטגן את הגזר כ-5 דקות, להוסיף שעועית ירוקה ואפונה להמשיך לטגן עוד מס' דקות.
להוסיף את נתחי העוף ולטגן רק עד שהעוף משנה צבע, לא לטגן יותר מידי לחזה עוף יש
נטיה להתייבש.
להוסיף מים, סויה , קטשופ , חומץ וסוכר. לערבב ולהמשיך לבשל כ-5 דקות נוספות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון